Stein Weberg

stein@weberg.no
90750550

Engineers online

Engineers Online AS tilrettelegger for og følger opp ingeniører som avstandsjobber på prosjekter i Norge. Effekten av dette er todelt. Både lavere kostnader, siden lønn og godtgjørelser betales etter respektive arbeidslands tariffer og priser. Dessuten kan det være enklere å få tak i dyktige mennesker, da arbeidsmarkedet her i Norge er presset. Stein Weberg leder denne oppfølgingen, han har gjennom sitt virke i Weberg-systemet i snart 30 år, vært med på gjennomføringen av snart 500 metallarbeiderprosjekter til bygg i Norge, og også hatt en lang erfaring med produksjon av metallprodukter, særlig til båtindustrien. Mange av prosjektene er såkalte prestisjeprosjekter. Han har like lang erfaring med å styre engineeringsprosesser, og ca. 20 år med erfaring på å bruke utenlandske ingeniører, på flere kontinent. Se referanser.

Hovedsakelig er det innen feltene digitalisering, tegninger, 3Dmodellering, maskinfag og konstruksjon/byggfag vi har mest erfaring med og kan tilby løsninger relativt raskt. Dette kan være enkle oppdrag eller rekruttering til prosjekter eller innleie av ingeniører som jobber fra utlandet.

Ønsker man å rekruttere spesialkompetanse til prosjekter eller innleie av personell, bidrar vi gjerne med å prøve å finne dette, så lenge kandidaten kan jobbe online.